Beautiful People en Phlavour

In 2021 en 2022 wilde Beautiful Coffee een mooie en lekkere koffie maken voor Zorggroep Philadelphia. Daarbij maakten we de doelgroep onderdeel van het project. De horeca van Philadelphia, kunstenaars en dagbesteding “De Schutsluis” zijn daarbij betrokken. Deze speciale Phlavour koffie is ook verkrijgbaar voor bedrijven en horeca. Door Phlavour koffie af te nemen steun je direct de doelgroep. Dit sluit perfect aan bij de wens van bedrijven om aan hun SROI te voldoen.

We willen het koffieproduct uitbreiden met producten waar de doelgroep betrokken bij is. Er komt bijvoorbeeld een Phlavour bier op de markt waar de doelgroep van Philadelphia zorg betrokken is bij de productie. Maar we zullen met partijen in de markt kijken naar producten en diensten die hieronder kunnen vallen.

Tijdens de ontwikkeling van Phlavour koffie leerden we dat er onder bedrijven veel belangstelling is naar mensen met een arbeidsbeperking; vanuit Social Return willen en moeten bedrijven iets terugdoen. Ook hebben we veel goede ervaringen en connecties opgedaan bij zorginstellingen. Zij en hun cliënten zien kansen in zinvolle banen mét aandacht voor de doelgroep. Wij brengen deze partijen graag bij elkaar.

Beautiful Coffee

Bij Beautiful Coffee maken we al jaren heerlijke koffie. Wij vinden dat die niet alleen lekker moet zijn, maar ook ‘mooi’. We willen waar we maar kunnen iets terugdoen voor de maatschappij. Door werk te bieden aan mensen die willen werken én een stapje extra te doen voor de natuur.

Philadelphia
Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking met het leiden van hun eigen leven. Niet het leven dat de maatschappij voor hen bedenkt, niet het leven dat hun familie graag ziet, maar hun eigen leven. Dat doen ze door zorg te bieden vanuit de kernwaarden liefde, lef en meesterschap. En de cliënt heeft de hoofdrol.

Beautiful People

Beautiful People werkt al sinds 2005 samen met diverse bedrijven, stichtingen en instellingen om mooie mensen een platform te geven. Hen laten stralen om ieders dag te maken, daar doen we het voor. Lees hier meer over onze projecten.

Beautiful People werkt

Beautiful People Werkt helpt u voldoen aan uw SROI én helpt u aan extra handen. Wilt u ook meer kansen creëren voor mensen met een ‘beperking’? Bezoek onze website voor meer informatie.